Givertjeneste

Har du lyst til å være med på å bidra til det arbeidet som gjøres i Gulset og Skotfoss menighet?

Gulset og Skotfoss menighet er en menighet som driver et allsidig arbeid for ulike aldersgrupper og interesser. Vil du være med å utvikle kirken og menigheten videre? Det offentlige tilskudd dekker kun den lovpålagte drift. Selve menighetsarbeidet med alt det fine som skjer for de forskjellige aldersgrupper er det menigheten selv som finansierer. Vi ønsker å oppmuntre til fast givertjeneste og en støtte som kan legge grunnlag for en stabil økonomi og strategisk utvikling.

Meld deg på til fast givertjeneste i skjemaet nedenfor.

Det er fint om du registrerer dette som en fast betaling i nettbanken til kontonr: 2610.26.50602

Skattefradrag

Du vil få skattefradrag for gaven du gir. Denne innrapporteringen skjer automatisk fra oss.

Her kan du ser hvor mye du kan få i skattefradrag på gaven.

Påmelding til givertjeneste

Fyll ut feltene med informasjon om deg selv. De mørke feltene må fylles ut.
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
Adresse:
Postnr:
Poststed:
Mobil:
Tlf:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:
Dersom du ønsker å gi annet beløp enn det som er oppgitt som alternativ, kan du skrive det i dette feltet.
Beløp