Konfirmant 2019

Lurer du på konfirmasjon i 2019?

Alle som er født i 2004 skal nå ha fått en brosjyre fra Den norske kirke sentralt med informasjon om konfirmasjon.

I Gulset og Skotfoss sokn går konfirmasjonsåret fra januar til august/september, med et leiropphold i uke 32.

Datoene for konfirmasjon er:
- Skotfoss kirke søndag 25. august kl. 11.00
- Gulset kirke søndag 1. september kl. 11.00 (ved behov (mer enn 30 konfirmanter i Gulset kirke) vil det også bli konfirmasjon lørdag 31. august kl. 11.00)

12. september kl. 18.30 blir det et informasjonsmøte i Gulset kirke, og denne datoen åpner også påmeldingen digitalt

Vi har nå sendt ut mer konkret informasjon fra kirkekontoret til de som står i medlemsregistere som døpte eller tihørende med mer konkret informasjon om konfirmanttiden i Gulset og Skotfoss. Om dere ikke har fått tilsendt informasjonen er det bare å kontakte kirkekontoret.