Bispevisitas 2018

Vi ønsker biskop Stein Reinertsen velkommen til Bispevisitas i Gulset og Skotfoss menighet 25. - 29. april!

Gulset og Skotfoss menighet får 25.- 29. april besøk av biskop Stein Reinertsen. Han skal være med på en rekke ulike arrangementer som blant annet gudstjeneste, ungdomsarbeid og bedriftsbesøk, for å se hvordan Gulset og Skotfoss menighet administreres og fungerer. Reinertsen skal i tillegg til dette stå til tjeneste med veiledning for staben i Gulset og Skotfoss menighet.

Vi gleder oss til å ta imot biskopen, og her det åpne programmet for dagene hvor han er på besøk:

25.april
  • Kl. 17.30 Menighetsrådsmøte
  • Kl. 19.00 FOKUS Biskopen deltar på FOKUS sammen med ungdommene, Margrete Holmeide skal holde andakt.
26.april
  • Kl. 11.30 - Formiddagstreff i Skotfoss bedeshus. Bjarte Tysvær skal holde andakt. Velkommen.
  • Kl. 18.30 Menighetsfest. Alle i menugheten er hjerelig velkommen påmelding innen 24. april HER eller sms til 40 87 01 36. Biskopen skal intervjues og tale for oss.
29.april
  •  kl. 11.00 Visitasgudstjeneste i Gulset kirke med nattverd, biskopen taler. Velkommen!
  • Kirkekaffe.