Søndagsskolekarusellen

Avslutning og premieutdeling på søndagsskolekarusellen 17.desember

Velkommen til å bli med på Søndagsskolekarusellen!

Søndagsskolekarusellen er en del av trosopplæringen i Gulset og Skotfoss menighet. Oppstart er 22. oktober, og alle 5 åringer er velkommen! Det er avslutning og premieutdeling 17. desember.

Alle søndagene som er satt av til Søndagsskolekarusellen: 10. desember og 17. desember.

Møt opp på så mange ganger du vil og kan, dere velger selv når dere ønsker å komme!

I søndagsskolekarusellen skal vi blant annet bygge lego, synge, høre spennende bibelfortellinger og overraskelser! Dette blir gøy!

Påmelding til søndagsskolekarusellen:

Tlf. 35506360 eller 35506366 På SMS: 41267177 Mail: inger@gulsetkirke.no eller du kan melde deg på når du kommer i kirka 22. oktober.

Gi beskjed ved påmelding om evt. allergier eller om det er annet vi skal ta hensyn til/legge til rette for slik at barnet ditt kan ha det best mulig på Søndagsskolekarusellen.

Bli med!