Konfirmantpåmelding Gulset og Skotfoss menighet 2019

Nå kan du melde deg på til konfirmasjon i Gulset og Skotfoss menighet 2019

Alle som er født i 2004 har rundt månedsskiftet april/mai fått en brosjyre fra Den norske kirke med invitasjon til konfirmasjon 2019, og onsdag 12. september inviterer vi til et informasjonsmøte for konfirmanter og foresatte kl. 18.30 i Gulset kirke.

Menighetsrådet vedtatt at det er felles konfirmantundervisning for alle konfirmantene i soknet, med konfirmasjon i på høsten.

På møte blir det gitt informasjon om konfirmanttida i Gulset og Skotfoss menighet og det blir mulighet for å stille spørsmål. Vi har digital påmelding via våre hjemmesider så KLIKK HER FOR PÅMELDING

Undervisningen starter i januar og vi har samlinger ca. en gang i måneden. Undervisningen foregår på onsdager i Gulset kirke.

Det blir selvfølgelig er konfirmasjonsgudstjeneste i både Skotfoss og Gulset kirke. Datoene for 2019 er:

Skotfoss kirke søndag 24. august kl. 11.00

Gulset kirke lørdag 31. august kl. 11.00

Gulset kirke søndag 1. september kl. 11.00

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på kontoret på 35506362 eller e-post bjarte@gulsetkirke.no