Konfirmantpåmelding Gulset og Skotfoss menighet 2018

Nå kan du melde deg på til konfirmasjon i Gulset og Skotfoss menighet 2018

Alle som er født i 2003 har rundt månedsskiftet april/mai fått en brosjyre fra Den norske kirke med invitasjon til konfirmasjon 2018, og onsdag 13. september inviterer vi til et informasjonsmøte for konfirmanter og foresatte kl. 18.30 i Gulset kirke.

Menighetsrådet vedtatt at det er felles konfirmantundervisning for alle konfirmantene i soknet, med konfirmasjon i på høsten.

På møte blir det gitt informasjon om konfirmanttida i Gulset og Skotfoss menighet og det blir mulighet for å stille spørsmål. Vi har digital påmelding via våre hjemmesider så KLIKK HER FOR PÅMELDING

Undervisningen starter i januar og vi har samlinger ca. en gang i måneden. Undervisningen foregår på onsdager i Gulset kirke.

Det blir selvfølgelig er konfirmasjonsgudstjeneste i både Skotfoss og Gulset kirke. Datoene for 2018 er:

Skotfoss kriek søndag 26. august kl. 11.00

Gulset kirke lørdag 1. september kl. 11.00

Gulset kirke søndag 2. september kl. 11.00 i Gulset kirke

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på kontoret på 35506360 eller e-post margrete@gulsetkirke.no