Fatherheart Ministries A-skole

Velkommen til en Fatherheart Ministries A-skole i Gulset kirke 8.-14. oktober.

Fatherheart A-skole med Trevor & Linda Galpin, Gunnar Deli og Helene King.

A-skoler har blitt arrangert siden 2007 i alle verdensdeler. Tusenvis av mennesker har erfart Gud- FAR som en god Far.

Skolen ønsker å gi et solid bibelsk fundament om Gud som far, og gi mulighet for at du personlig kan erfare Gud som en god far.

Ved å sette av en hel uke til denne skolen gir du tid og rom for at Gud kan få møte deg på dypet og gjenopprette fars-relasjonen din. Gjennom dette kan han vise deg mer av hvem han har skapt deg til å være og det livet han har for deg. En uke kan virke mye, men mange erfarer at det er verdt det.

Vertskapet for denne uka er Margrete Holmeide, prest i DnK-Gulset og Bjørn Brekka, pastor i Skien Frikirke har begge vært på flere Fatherheart-skoler og elsker dette livet med Gud som en god Far.

Økonomi:
Pris før 15. september: er kr. 2.950,- som inkluderer skolekostnader, lunsj, middag (4 dager) samt kaffe/te.
Pris etter 15. september: er kr. 3.550,- som inkluderer skolekostnader, lunsj, middag (4 dager) samt kaffe/te.

Veibeskrivelse:
Ta tog eller buss til Porsgrunn (eller Skien), ta M1 bussen til Gulset bussholdeplass, gå går over parkeringsplassen til murbygget i enden, dette er Gulset kirke.

Overnatting:
Den enkelte må selv organisere overnatting.

Vi foreslår:

• Hotell Skien Fritidspark
  • Thon Hotell Høyer
  • Clarion Collection Bryggeparken
  • Dag Bondeheimen
  • Sjekk også ut AirBnb.

Du er varmt velkommen og vi håper å få se nettopp deg i Skien denne uka!

Du kan kontakte Margrete Holmeide om du har spørsmål, Mob: 97765519, e-post: margrete@gulsetkirke.no