LysVåken -Adventsnatt for 6.klassinger!

Du kan være med og overnatte i kirken!

Natt til 1.søndag i advent skal vi feire nyttårsaften i kirken og inviterer alle 6.klassingene på Gulset og Skotfoss. Arrangementet heter Lys våken og mange kirker rundt om i landet har dette tilbudet denne helgen. Vi skal sove i kirken fra lørdag 2.desember til søndag 3.desember og du er invitert til å være med! Se etter invitasjon i posten!

Lørdag

Vi starter lørdag 2.desember kl.16.00 Da skal vi blant annet leke, bli kjent med hverandre, gå på nattsafari med refleks og lommelykt, utforske kirka, spise god mat og altså overnatte i kirken.

Søndag
På søndag spiser vi frokost sammen, før vi øver til gudstjenesten. Ønsker du å invitere fadderne dine eller andre voksne til gudstjenesten kl.11.00, er det fint å gjøre dette allerede nå. Foreldre, søsken og venner er selvfølgelig også hjertelig velkommen.
Lys våken handler om å være lys våkne for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv.

Meld deg på
Du må melde deg på Lys våken innen mandag 27.november.

Påmeldingsskjema finner du ved å trykke HER.

Spørsmål?

Har du spørsmål om arrangementet eller behov for tilrettelegging ta gjerne kontakt på epost: elisabeth@gulsetkirke.no eller telefon 35 50 63 60

Vil du være englevakt?  Har du som foresatt mulighet til å hjelpe oss rundt avvikling av måltider, servering/opprydding i løpet av Lys Våken? Kryss av i påmeldingsfeltet eller kontakt Elisabeth for mer informasjon.