Babytrall høst 2018

Oppstart av babytrall er 18. september kl. 11.00 i Gulset kirke.

Kontakt Inger 41267177 inger@gulsetkirke.no for mer informasjon.

Visste du at babyen din elsker å høre stemmen din? Mor eller fars stemmer er den vakreste lyden han/hun vet om og føles trygg og nær.

Å synge for barnet sitt er også en fin måte å stimulere barnets musikalske utvikling i spedbarnstiden, både motorisk, emosjonelt og sosialt. Rim og regler hjelper barnet til å sette ord på og forstå ting i omgivelsene og fremmer språkutviklingen.

På babysangkurset legges det vekt på en rolig sangstund for barn og foreldre, gjennom sang, øyekontakt og berøring. Vi synger både tradisjonelle og nye barnesanger og vi leker oss med rim, regler og rytmeinstrumenter. - Og sang er en fin måte å formidle kjærlighet, tro og tradisjon på.

Kurset (10 ganger) er gratis og inngår som en del av menighetens trosopplæring.

Lunsj etter sangstunden.

Påmelding til inger@gulsetkirke.no