Menighetsweekend - Open the eyes

"Open the eyes!"

For tredje år på rad arrangerer vi menighetstur til Vergårtun leirsted. Bli med på en tur hvor alle generasjoner kommer sammen og blir bedre kjent med hverandre.

Den 1.-3. juni drar vi på menighetsweekend til Vegårtun. Dette er en ypperlig plass å bli bedre kjent med resten av menigheten og Gud. Det blir taler, lovsynging til Gud og masse god mat. I tillegg er Vegårtun et sted med skjønne omgivelser og nydelig natur. Her er det aktiviteter for alle aldre, blandt annet kano, bading og mer.

Påmelding på:

Pakkeliste:

• Klær etter vær
  • Toalettsaker og håndkle
  • Laken, dynetrekk, putetrekk. Det er dyner og puter på alle rom.
  • Bibel
  • Badetøy hvis du vil bade.
  • Ta gjerne med spill som du har lyst til å spille på leiren.

Hunder er ikke tillat inne i bygningene.

I løpet av helgen kan du være sammen med både nye og gamle venner, og mulighetene til å bli bedre kjent med nye, er mange. Det vil bli mye fritid i løpet av helgen, der ting ”bare skjer; der vi leker, samtaler, ler – kanskje gråter, om det skulle være behov for det! Men det blir også planlagt program, foreløpig ser det slik ut (det kan skje endringer):

Fredag:
19.30: Mat
21.30: Kveldssamling
22.30: Kveldskos

Lørdag:
08.30-09.30: Frokost
10.30: Bibeltime v/Kari Ripegutu. Eget opplegg for barna
12.30: Matpakkelunsj
13.00: Uteaktiviteter/fritid
16.30: Middag
18.00: Underholdningskveld
20.00: Kveldskos
21.30: Kveldsmøte - dele kveld

Søndag:
08.30-10.00: Frokost
11.00: Gudstjeneste v/ Bjarte Tysvær
13.00: Mat
15.00: Avreise

Det blir ikke felles avreise fra kirka, men tenkt gjerne at du drar rundt kl 17.00 på fredag. Dersom du trenger å sitte på med noen så tar du kontakt med oss på kirkekontoret.